foradia elgrat

S’han creat 11 noves empreses a través de programes de l’Àgora

La regidoria d'Ocupació i Empresa ha sigut l'encarregada de dur a terme els programes "Àgora Emprenedors" i "Activa Àgora"

Durant l’any 2019 s’han posat en marxa 11 noves empreses gràcies a programes de la regidoria d’Ocupació i Empresa en l’Àgora, “Àgora Emprenedors” i “Activa Àgora”. D’aquestes empreses, 6 estan relacionades amb el sector de les noves tecnologies, i la resta amb la fabricació de productes de fusta, l’atenció de persones, disseny i organització d’activitats.

Segons el regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda: “Més del 50% estan relacionades amb les TIC, fet que reforça l’estratègia que tenim des del govern per a apostar per la innovació i la tecnologia. Alcoi ha sigut la primera ciutat de la Comunitat Valenciana en signar el conveni per a ser seu del Districte Digital i estem treballant en la posada marxa del parc tecnològic de Rodes, totes dues coses permetran tindre un espai per donar cabuda a totes aquestes noves empreses que estan naixent a la ciutat i a altres que vinguen de fora“.

I no sols s’ha ajudat a crear aquestes noves empreses, també s’han realitzat intervencions a 76 persones, i és que, cal recordar que el programa “Àgora Emprenedors” és una iniciativa municipal que es realitza en col·laboració amb el CEEI Alcoi-València i que assessora individualment a aquelles persones que volen posar en marxa una empresa. Dels emprenedors atesos durant el 2019, el 70% destaquen que la vocació és el principal motiu per emprendre.

“Activa Àgora”, és també un programa gratuït impulsat per l’Ajuntament d’Alcoi amb el CEEI Alcoi-València i FEDAC que selecciona 10 projectes empresarials per acompanyar-los en la seua posada en marxa. La iniciativa ja ha realitzat, amb èxit, un total de quatre edicions.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *