foradia subscriutegrat

El CEEI-Ivace València obri la convocatòria per a la 24 edició dels Premis per a emprenedors

L'objectiu és identificar, reconéixer i acompanyar a les empreses innovadores amb major potencial de creixement en la província de València i les comarques de l'Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla

El Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), han convocat la 24 edició dels Premis CEEI-Ivace Valencia 2021 dirigits a emprenedors.

Aquesta iniciativa té com a objectiu identificar, reconéixer i acompanyar a les empreses innovadores amb major potencial de creixement en la província de València i les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l’emprenedoria, i la innovació.

Aquests premis donen ajudes econòmiques i assessorament en dos categories: Creació d’Empresa i Trajectòria Empresarial. En les dos, a més de reconeixement que suposa aquest guardó i la dotació econòmica de 4.000 euros, el guanyador també obtindrà assessorament personalitzat, per tal de saber com buscar finançament, difusió i promoció. El guanyador de la categoria Creació d’Empresa podrà estar gratuïtament durant tres mesos en les instal·lacions del CEEI.

Els candidats han de ser originals, i han de complir la viabilitat tècnica i comercial del projecte empresarial, el nombre de llocs de treballs creats fins a la data i la política de recursos humans, o la innovació en el sector, entre d’altres.

Des de la creació d’aquests premis en 1998 s’ha reconegut el treball de 48 empreses valencianes innovadores, que desenvolupen la seua activitat en sectors molt diferents.

Els interessats en presentar els seus projectes ho podran fer fins al dia 30 de juny. El jurat estarà format per membres amb una àmplia experiència en emprenedoria, i creació d’empreses.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *