Foradia ajualcoitel

Gran participació a la celebració de la VII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

• Segons manifesta l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, “el rècord d’establiments participants a la Fira de Tendes, Tapes i Rock és una nova mostra de la potència d’Ontinyent" • Han sigut en total 59 les tendes i 14 els establiments d’hosteleria que han oferit els seus productes al carrer

Ontinyent celebra la VII Fira de Tendes, Tapes i Rock, l’edició amb major oferta de totes les organitzades fins ara. Segons manifesta l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, “el rècord d’establiments participants a la Fira de Tendes, Tapes i Rock és una nova mostra de la potència d’Ontinyent també com a capital comercial”.

Han sigut en total 59 les tendes i 14 els establiments d’hosteleria que han oferit els seus productes al carrer José Iranzo, amb l’ambientació en directe de 7 grups musicals: “Second Comig Rock”, “Los Terry”, “Graham Foster”, “1978 Project”, “Neurotics”, “Grupo Ñ”, “Amanita Suit”, i “German Brothers”.

A l’abast del públic estaven tota mena de sectors, com ara moda, esports, llar, decoració i complements, moda infantil, esports, òptica, calçat, salut i benestar o serveis. Quant a la vessant hostalera, s’ha preparat fins a 12.000 tapes i una gran cata d’arròs per a 1000 persones. Tot ambientat amb la música de fins a 7 musicals grups de la comarca.

El regidor de Comerç, Pablo Úbeda, agraïa, per la seua banda, “la bona resposta de les associacions i professionals del sector a aquesta iniciativa i altres com Ontinyent al Carrer o el Festival de Circ i Teatre. Amb la implicació de totes i tots d’Ontinyent podrem seguir fent créixer el potencial d’atracció de la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *