lasarga mediamborganica

XIII Intercanvi de llavors locals tradicionals en Turballos

Acompanyat d'un mercat de col·lectius i productes agroecològics i de proximitat

Aquest diumenge 1 de març tindrà lloc el 13é Intercanvi de Llavors a Turballos, de la mà de l’associació per la Promoció i la Conservació de la Biodiversitat Agrària del País Valencià, Llavors d’Ací. Una trobada consolidada al territori, on es podrà gaudir de les millors espècies vegetals, per acollir i per a sembrar.

A partir de les 10 del matí es durà a terme la Fira de la Terra i una ruta, des de l’església, per conéixer les plantes mengívoles de l’entorn. En ella es podran conéixer les herbes silvestres que es poden consumir.

L’activitat està dins de la programació de la XVI edició de les Jornades de Sostenibilitat que ha preparat la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Muro. A més de l’intercanvi de llavors, també hi haurà dues exposicions: ‘Una mirada a la naturalesa’, amb fotografies fetes per amants del medi ambient, i ‘Transformant la realitat VII’, en la qual es veuran obres d’art de diferents autors realitzades amb objectes reutilitzats.

Les exposicions estaran a disposició del públic del 28 de febrer al 15 de març, divendres i dissabtes de 17.00 a 21.00 hores.

L’altra activitat dins d’aquesta programació serà la presentació del llibre ‘Climes i temps del País Valencià’, escrit per Enrique Moltó i presentat per Rafa Enguix.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *