foradia pressupostparticipatiualcoi

Oliva ja té preparada la programació per a les Falles del 2020

Durant els dies 16, 17, 18 i 19 de març Oliva viurà els dies grans de les seues Falles, però té programades activitats des del mes de febrer

L’Ajuntament d’Oliva ja té tot preparat per a un dels esdeveniments més importants de la localitat, les Falles.

La programació es va iniciar el dia 23 de febrer amb la Cavalcada del Ninot. La pròxima de les activitats serà el dissabte 29 de febrer. Des de les 6 de la vesprada es farà el lliurament de recompensa de JCF, al Teatre Olimpia. Ja més tard a les 9 de la nit, l’orquestra Scream estarà amenitzant la Nit del Faller, al Parc de l’Estació.

L’endemà, a les 4 i mitja de la vesprada, se celebraran les semifinals del XII Campionat de Raspall al Trinquet d’Oliva.

Haurem d’esperar una setmana per a continuar amb la programació, i és que el dia 8 de març, a les 8 i mitja del matí els veïns i veïnes d’Oliva es despertaran ben prompte amb la “Despertà” a la Fallera Major d’Oliva. Seguidament, des de les 11 i mitja del matí, fins a les 5 de la vesprada es disputaran les finals del XII Campionat de Raspall.

Els dies grans de les Falles d’Oliva començaran el dia 16 de març. A les 12 del migdia es farà la III Mascletà Ecològica, organitzada pels col·legis de la localitat. Ja a la vesprada, hi haurà una cercavila de la Fallera Major, acompanyada de la cort d’honor i els càrrecs de les comissions falleres.

El dimarts 17 de març, des de les 9 del matí es visitaran els monuments fallers. A les 2 del migdia es viurà el XXI Festival Pirotècnic, a càrrec de Pirotècnia Ricasa, i ja a la vesprada tindrà lloc l’ofrena de flors a la Verge del Rebollet, que donarà pas al lliurament de premis.

Per al dimecres 18 de març està programada una nova sessió del XXI Festival Pirotècnic, a càrrec aquesta vegada de Pirotècnia Borredà.

L’últim dia de falles, el dia 19, les activitats començaran a les 12 del migdia amb una missa de Sant Josep, 2 hores després hi haurà una nova mascletà, altra vegada oferida per Pirotècnia Ricasa. Ja a la nit, a les 9, començarà la cremà, primer de les falles infantils, i ja a les 11 de la nit, serà el torn de les falles majors, aquest acte posarà el punt final a les Falles d’Oliva 2020.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *