foradia ivace

La Fira Modernista d’Alcoi ja té data

Enguany aquesta setmana plena d'activitats que fan que Alcoi viatge enrere en el temps se celebrarà des del dia 21 al 27 de setembre

La Fira Modernista d’Alcoi es consolida any rere any, i està convertint-se en un dels esdeveniments més esperats per l’alcoiania, i és que, cada vegada és més la gent que es prepara els seus vestits d’època i ix al carrer.

De moment tenim pocs detalls de com serà aquesta nova edició, però podem avançar que serà entre els dies 21 i 27 de setembre, i estarà dedicada a la figura de l’artista Francisco Laporta Valor.

El cartell de la fira i la programació la coneixerem a partir del mes de maig, però, ja sabem que l’encarregat de crear la imatge d’aquest any serà l’artista Fran Parreño.

Lorena Zamorano, regidora de turisme ha destacat que cada any són més les entitats que volen participar en aquest esdeveniment que ja està totalment consolidat a la ciutat d’Alcoi, i que enguany inclús, és possible que participe l’Associació Modernista de Cartagena, ja que l’interés per aquesta fira no creix solament a Alcoi, sinó a escala nacional.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *