foradia mediambient

La Maleta Viatgera anuncia a qui retrà homenatge la pròxima Setmana Modernista

L'edició de 2023 estarà dedicada a la figura de Virginia Soler Alberola, primera dona metgessa que va formar part del Col·legi Oficial de Metges de la província d'Alacant

L’Ajuntament d’Alcoi ja està preparant-se per a l’edició de 2023 de la Setmana Modernista, i com és habitual, la primera activitat es du a terme als centres educatius. Des del dia 15 de maig fins al 2 de juny, els col·legis alcoians estaran gaudint de la programació de la Maleta Viatgera.

Amb aquest programa hem pogut conéixer la identitat de la persona a la qual s’homenatja en aquesta edició de 2023 de Modernisme. Concretament, en aquesta sisena edició serà Virginia Soler Alberola la protagonista d’aquesta setmana. Aquesta alcoiana va ser la primera dona metgessa que va formar part del Col·legi Oficial de Metges de la província d’Alacant.

Des de la Regidoria de Turisme s’ha volgut que amb aquestes activitats els escolars alcoians coneguen de primera mà la vida de Soler. En la Maleta Viatgera estan participant els col·legis La Presentación, CEIP Sant Vicent, Salesianos Juan XXIII, Santa Ana, CEIP Miguel Hernández i CEIP Horta Major.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *