foradia subscriutegrat

Ricard Ripoll, guanyador del premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d’Alcoi

Enguany se celebra la 37 edició d'aquest premi que el dóna l'Associació Cultural d'Amigues i Amics de Joan Valls i Jordà d'Alcoi

Ricard Ripoll és el guanyador de la 37 edició del premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d’Alcoi, gràcies a la seua obra ‘El món s’acaba demà’, un poemari que combina el to èpic i col·lectiu amb allò que de més líric conté l’experiència personal, en la línia de l’anomenada autoficció poètica hereva de les escriptures que posaren en marxa les diverses avantguardes.

El jurat ha estat integrat per Francesc Bononad, Pere Ciscar, Olga Gargallo, Begonya Mezquita i Manel Rodríguez-Castelló, i han triat l’obra de Ripoll entres les 75 que es van presentar a aquest premi. El premi està dotat de 1.500 euros.

L’acte d’entrega del guardó serà el pròxim 7 de març a les 8 de la vesprada al pub L’Escenari, i estarà conduït per l’actriu alcoiana Rosanna Espinós, I comptarà amb l’actuació musical de la cantant, també d’Alcoi, Sofia Moltó. A més, en aquest esdeveniment també es donaran els premis Joan Valls a Andreu Hervàs i a L’Escenari per l’Ús i Promoció del Català.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *