lasarga ajualcoipresuparticipa

Gilberto Dobón, creador del cartell de la 30 edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi

L'artista ja va crear el cartell de l'any 2005 i s'ha inspirat en ell per a realitzar el d'enguany

Ja s’ha presentat el cartell que acompanyarà a la Mostra de Teatre d’Alcoi en la seua edició número 30. L’encarregat de fer-lo ha sigut l’artista alcoià Gilberto Dobón. Per a crear-lo s’ha inspirat en el cartell que ja va fer per a la Mostra de Teatre en la seua 15 edició. Es tracta de cartells en els quals parteix una cara per la meitat fent referència al símbol de les màscares que s’utilitzen al teatre. La diferència és que per al d’aquest any, no hi ha representació de la tragèdia.

A més, Dobón ha volgut fer un xicotet homenatge a un dels símbols de la ciutat, la indústria. I és que, per a realitzar aquest cartell ha utilitzat peces del magatzem municipal de maquinària industrial. Pel que fa a la tipografia que es pot veure, s’ha utilitzat peces d’impremta antigues, de fusta que ha aconseguit a l’Imprenta Belguer.

Durant la presentació, el director de la Mostra, Miquel Santamaria ha donat ja informació sobre la propera mostra. Una de les novetats d’enguany serà l’exposició amb els 30 cartells que ja formen part d’aquest esdeveniment. A més, ha comentat que s’han rebut 525 propostes d’espectacles per tal de participar en aquesta fira de les arts escèniques, i unes 100 d’aquestes peticions són de companyies valencianes. Santamaria ha recalcat que s’ha incrementat el nombre de propostes respecte a l’any anterior.

Raül Llopis, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que aquesta mostra estarà dedicada a l’actor alcoià Pep Cortés que ens va deixar recentment.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *