foradia barnasants

Ibi fa homenatge a Carmen Garrigós

Amb motiu del Dia de la Dona la localitat ha preparat una sèrie d'activitats, i una d'elles serà posar el nom d'aquesta iberuda al Centre Social Polivalent del municipi

El dia 8 de març, Dia de la Dona, cada vegada està més present a les localitats, i des d’Ibi han preparat diverses accions amb l’objectiu de donar major visibilitat a les dones, i a tot el que queda per fer.

Al ple del 2 de març es va decidir per unanimitat que el Centre Social Polivalent d’Ibi duguera el nom de Carmen Garrigós. Aquesta veïna de la localitat va faltar recentment i ara el seu poble vol fer-li un homenatge per la petjada que va a deixar en tots els iberuts. Va dedicar 25 anys de la seua vida als demés a través d’UNICEF als llocs més conflictius com a responsable de programes de Salut Pública i Desenvolupament.

Aquest reconeixement es realitzarà el pròxim dilluns 9 de març a les 12:30h, i s’aprofitarà per a llegir un manifest institucional.

A part d’aquesta activitat, Ibi té més programació per a commemorar el Dia de la Dona, com per exemple la Manifestació del diumenge 8 de març o la ‘Marxa de la Dona’, que començarà a les 9 del matí des de la Plaça de la Palla.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *