foradia elgrat

Les dones treballadores d’Alcoi protagonistes del taller i exposició de ‘fotobrodat’

Es farà una mostra itinerant d'aquest projecte col·laboratiu, amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el pròxim 8 de març

Des de la regidoria de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha posat en marxa el projecte ‘Teixint a les dones treballadores d’Alcoi’. Aquesta és una idea col·laborativa que permetrà a totes aquelles persones i associacions interessades, brodar fotografies de dones treballadores d’Alcoi.

Per a fer-ho, s’ha organitzat un taller de fotobrodat, que tindrà lloc el dilluns i dimarts entre el 6 i el 27 de febrer, en els locals que ocupa actualment la regidoria de Joventut al Centre Comercial Alzamora. Del treball que es faça en aquests tallers es pretén elaborar una exposició col·lectiva amb motiu del 8-M, ‘Dia Internacional de la Dona’. En principi la mostra serà itinerant i es podrà veure per tota la ciutat, com per exemple en l’Ajuntament, o en els mercats municipals.

Aranza de Gracia, regidora d’aquesta àrea, ha subratllat que: “Es tracta d’un projecte que considerem molt interessant, no sols per la variant didàctica i col·laborativa, sinó perquè ajudarà a visibilitzar a totes aquelles dones que han treballat durant dècades i que han lluitat per a aconseguir els drets que actualment ostentem les dones i la millora dels quals hem de continuar reivindicant”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *