foradia subscriutegrat

Gandia presenta a Fitur els seus atractius turístics

El regidor de Turisme ha presentat la programació i els continguts que la ciutat presentarà durant la 46 edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Vicent Mascarell, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, ha presentat quina serà la programació i els continguts que la capital de la Safor presentarà durant els dies 19 i 23 de gener a la 46 edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. En l’any 2021, Gandia ha participat en un total d’11 fires de turisme, però Mascarell ha explicat que: “Fitur és l’aparador principal i tradicional. Tenim moltes esperances dipositades en aquesta edició on realçarem la destinació de sol i platja, però també amb l’ambició de demostrar que tenim moltes més coses per oferir”.

A més, el regidor també ha destacat que el dimarts 18 de gener tindrà lloc la presentació de la revista ‘Visit Gandia’, a Madrid, dins de la programació d’activitats de Fitur. “En un moment on s’aposta per la digitalització dels continguts, cosa que farem paral·lelament per aquesta guia de 120 pàgines on la il·lustració (realitzades per Marta Sevilla) i les imatges tindran un paper molt important. Tot això amb la finalitat de transmetre experiències vitals que seduïsquen el visitant i que dirigirem a touroperadors, influenciadors i professionals”, ha afegit Vicent Mascarell, que també ha destacat que s’ha renovat la imatge i espais que està patint la platja gràcies al Pla de Sostenibilitat Turística i va incidir que durant la Fira “aprofitarem per a fer valdre noves infraestructures i incidir en la importància de l’esport i la gastronomia”.

L’estand que tindrà Gandia a Fitur, està dins de l’espai de l’Agència Valenciana de Turisme, però tindrà un pes específic, ja que Gandia és la primera destinació de sol i platja de la província. “Visualment, l’estand ens possibilita vendre una experiència de vacances gràcies al pes de la fotografia. S’identificarà la nostra ciutat, però les persones en seran les protagonistes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *