foradia subscriutegrat

Setena edició del Repte Lector de la Biblioteca de Tamarit

Aquesta iniciativa d'aquesta biblioteca de la localitat d'Oliva té com a objectiu fomentar la lectura entre els xiquets i xiquetes de 6 anys, fins als joves de 16 anys

Oliva ha presentat la setena edició del Repte Lector de la Biblioteca de Tamarit, que està dirigit per a xiquets i xiquetes entre els 6 i els 16 anys, i que té com a objectiu fomentar la lectura entre aquesta part de la societat, amb aquesta activitat que és molt divertida per a l’estiu.

En total hi haurà quatre reptes de lectura, i començarà el dia 27 de juny, i finalitzarà el 2 de setembre. Una de les principals finalitats d’aquesta iniciativa és incentivar de manera lúdica i divertida la lectura durant aquests mesos de vacances.

L’edició estarà dins de BibliOlivaVerda ‘Sembrant llavors per a un futur sostenible’, i es parlarà dels objectius de l’Agenda 2030 mitjançant la lectura, o impulsar la creació d’espais verds per tal de millorar la salut física i mental de la ciutat, així com fer-la més bonica.

Aquest itinerari literari estarà format per quatre llibres de gran qualitat i varietat, que han sigut triats i organitzats per edats. Per a aconseguir cada desafiament s’hauran de llegir sis llibres i presentar una ressenya d’un dels sis. Aquesta ressenya es podrà fer en forma de resum, dibuix, vídeo o treballs manuals. Els reptes seran: Al pas, al trot, al galop, i Olímpic.

Julio Llorca, regidor de Cultura, Música i Biblioteques, ha assegurat que: “és una manera que la gent més jove connecte amb la lectura, fomente l’hàbit lector i cree un vincle amb la cultura. A més, també és una activitat que obri portes a la creativitat i a la literatura, activitats molt reconegudes en el municipi d’Oliva”.

Enguany, l’Associació de Comerciants d’Oliva, serà l’encarregada d’entregar els premis als guanyadors per a gastar-los al comerç de la ciutat.

Les inscripcions es podran fer des de hui en la Biblioteca Tamarit; per a més informació es pot contactar per correu a bibliotecatamarit@gmail.com o al 962 963 740.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *