lasarga ajualcoitel

La Valls Ens Uneix dóna suport a la reivindicació pel tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi

Les regidores d'Ontinyent Sayo Gandia i Imma Ibáñez i el regidor Àlex Borrell van assistir a la concentració celebrada a València

La Valls Ens Uneix ha participat en la concentració convocada a València per la plataforma ‘Indignats amb Renfe’ per tal de recolzar la reivindicació d’un tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi digne i sostenible.

Fins a la capital del País Valencià s’han desplaçat la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia; la regidora de Transport, Imma Ibáñez i el regidor de Cultura, Àlex Borrell.

Vam donar suport a una moció de la Plataforma exigint al Govern d’Espanya la millora de la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi. Som coherents amb les nostres accions i no anàvem a quedar-se sols amb el suport a aquesta moció. Els canvis requereixen acció i participar en aquesta convocatòria és el primer pas per fer visible un problema que ens afecta a moltes persones“, va explicar Sayo Gandia.

Imma Ibáñez com a regidora de transport recordava que “dintre de les nostres competències que tenim com a Ajuntament, hem impulsat el servei d’autobús gratuït per connectar el centre urbà amb l’estació de tren“, però incidia que “necessitem siga la Generalitat i el Ministeri de Foment els que posen les mesures necessàries perquè es millore el servei ferroviari“.

Cal recordar que la reivindicació del tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi és ja històrica, i que els alcaldes de les tres localitats han remés cartes i han mantingut reunions per a parlar del tema.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *