foradia subscriutegrat

Els premis Ovidi Montllor se celebraran en Alcoi en la seua 15ª edició

Solament s'ha traslladat aquesta entrega de premis, que normalment se celebra a València, dues vegades, i cap ha sigut per a vindre a la ciutat natal del cantautor

Enguany es commemora el 25 aniversari de ‘les vacances’ d’Ovidi Montllor i la ciutat d’Alcoi està realitzant moltes activitats per tal de recordar a aquesta figura tan important de la ciutat, com per exemple els cicles d’exposicions. I ara, per primera vegada, els seus premis, organitzats per l’Institut Valencià de Cultura, vindran fins a Alcoi. Aquests premis reconeixen als professionals de la música en valencià.

És la 15ª edició d’aquests premis que se celebren normalment en València, i que solament han eixit de la capital dues vegades, però cap per a vindre per la província d’Alacant.

La gala se celebrarà el dia 8 de novembre al Teatre Calderón d’Alcoi i comptarà amb la presència de diferents músics alcoians, com per exemple Hugo Mas, que posarà la banda sonora a aquest esdeveniment, versionant les composicions d’Ovidi. A més a més, els presentadors d’aquesta cerimònia serà la periodista alcoiana Amàlia Garrigós, i l’humorista, també de la localitat, Xavi Castillo.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha anunciat que: “Serà un acte obert, ens queda concretar si amb entrada o invitació però volem que siga una gal·la per a totes i tots, amb molta presència alcoiana, demostrant l’àmplia pedrera de professionals del món de la cultura que té Alcoi, en un any on la ciutat celebra orgullosa la seua capitalitat cultural valenciana“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *