foradia cdturisme

Chenoa en concert gratuït i Love of Lesbian en “Sona la Dipu” a la de Fira Xàtiva

• Actuació de la televisiva Chenoa, amb la seua gira “Soy humana”. Aquest concert és gratuït • El plat fort de la setmana el concert de Love of Lesbian

Chenoa en concert, dimarts 15 d’agost, amb la seua gira “Soy humana”. Aquest concert és gratuït, fins completar aforament. Obertura de portes a les 21.30

Es tracta de la gira on la mallorquina interpreta les cançons del seu últim disc, així com alguns altres èxits de la seua carrera musical, des que el programa de televisió Operación Triunfo la llençara a l’estrellat. Les crítiques d’aquest darrer treball de Chenoa diuen que el disc té cançons una mica més potents i descarades, altres més pausades, dins d’un marcat estil pop-rock. El que és innegable és la potència que desplegarà damunt de l’escenari una de les cantants més populars del panorama musical actual.

El plat fort de la setmana arriba el dia 19 d’agost, amb el concert semifinal “Sona la Dipu” i l’actuació com a grup convidat de Love of Lesbian.

Actualment Love of Lesbian és considerada com una de les bandes més respectades del panorama musical espanyol. El seu últim disc “El poeta Halley” va ser disc d’or després de vendre més de 20.000 còpies. A més d’açò, el grup pot presumir de tenir un directe inmpecable i d’esgotar entrades en les seues actuacions, la qual cosa els converteix en un dels grups més cotitzats per als festivals. A més, la nit del 19 actuaran Love River Bastards, The Vibrowaves i l’Emperador. El preu de l’entrada per a aquest espectacle és de 10 euros. Els tiquets es poden adquirir en el portal Entradasatualcance.com i en oficines de Correus.

A la Fira d’Agost 2017 també a Xàtiva estarà Txarango, que es troba presentant el seu tercer disc, El cor de la terra. La formació, amb una aposta musical basada en la fusió d’estils, actuarà el dia 17 al costat de Aspencat i Tremenda Gossada.

Tot està preparat: la Fira d’Agost Xàtiva 2017. Enguany són més de cent actes els que conformen un programa d’activitats dels més variat, que tindrà lloc en els diferents espais de la ciutat. A part de les espectaculars nits d’inauguració i clausura, la música, el teatre, l’animació en el carrer, els espectacles dirigits al públic familiar, l’esport, etc., seran els protagonistes. No faltaran a la cita anual els grans clàssics de la Fira: la Nit d’Albades, el Trofeu de Motociclisme en circuit urbà, i les tradicionals parades comercials que ompliran l’Albereda Jaume I.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *