foradia ivace

El Palau Ducal exposa les obres del V Festival Mostra’t Gandia

La mostra està organitzada per l'Associació Poliqroma i els departaments de Diversitat i Cultura de l'Ajuntament, i té com a objectiu reivindicar diferents realitats i injustícies globals de diversitat social

El Palau Ducal de Gandia ha acollit l’exposició organitzada per l’Associació Poliqroma, amb col·laboració dels departaments de Diversitat i Cultura de l’Ajuntament. Es tracta d’una mostra de les obres que han resultat semifinalistes al V Festival Mostra’t Gandia.

L’exposició està formada per 68 obres de diferents disciplines, com fotografia, il·lustració, còmic i relat curt en valencià, i s’han elegit entre les 650 que s’han presentat al concurs, des de diferents punts de La Safor, Espanya, i inclús d’altres països.

L’objectiu és mostrar la diversitat de caràcter global reflectida a través de diferents injustícies i realitats, i tracta temes com la diversitat funcional, la pobresa, la religió, malalties, guerres, orientació sexual, o la identitat de gènere.

Aquest festival tenia programats diferents actes, però s’han ajornat a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

La mostra es podrà visitar fins al 28 de febrer en la Sala Carròs i Centelles del Palau Ducal dels Borja.  

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *