foradia subscriutegrat

Ajornades les festes de Sant Jordi 2020 i tots els actes en les dates previstes

En el moment que la situació vaja normalitzant-se, es parlarà d’unes noves dates per a la celebració de les festes dins d'aquest any

En una dura roda de premsa al Casal de Sant Jordi, davant la situació de contagi per Covid19 i s’extenga el coronavirus, l’alcalde d’Alcoi Toni Francés i el President de l’Associació de Sant Jordi Alcoi, han acordat ajornar tots els actes de les festes de Sant Jordi 2020 en les dates previstes.

Així mateix, se celebrarà el Ple per anul·lar els festius locals del mes d’abril i deixar-los en suspens fins tenir les noves dates de les Festes.

En el moment que la situació vaja normalitzant-se, es parlarà d’unes noves dates per a la celebració de les festes dins d’aquest any 2020 on es treballará per realitzar la majoria dels actes.

Toni Francés a transmés a alcoianes i alcoians: “Volem traslladar a tot el món de la festa i de manera especial als Càrrecs Festers 2020 tota la nostra estima i afecte”.

Cal recordar el tancament a partir de les 12 de la nit de hui afecta a espectacles, bars i restaurants, esdeveniments culturals i d’oci, centres esportius, tant públic com privats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *