Foradia subscriutegrat

El nou sistema de cita prèvia de l’Ajuntament és per via online

Amb aquesta plataforma es volen evitar la formació de cues i substitueix al sistema telefònic que es va instaurar durant la Fase 1 de la desescalada

Des de l’Ajuntament d’Alcoi continuen treballant per tal de millorar els seus serveis, un d’ells els de demanar cita prèvia. És per això que el consistori ha treballat en una plataforma informàtica en la que es pot realitzar qualsevol tipus de tràmit, ja que s’ha unificat en un sol espai totes les gestions.

Per a poder accedir s’ha de polsar en aquest enllaç.

Amb aquest sistema es garanteix un servei més eficient i eficaç, ja que, d’aquesta manera les persones podran tria el dia i l’hora que més s’adapte a les seues necessitats. A més a més, amb aquest nou servei es pretén eliminar cues i esperes, per a evitar al màxim les possibilitats de contagi.

Durant la Fase 1 de desescalada per tal de demanar cita prèvia s’havia de telefonar a cadascun dels departaments, però ara, tots els serveis estaran en una mateixa plataforma.

El sistema ja està en funcionament, però sempre es pot anar millorant a mesura que es vegen les necessitats dels usuaris, per així millorar el servei a la ciutadania.

Segons ha afegit la regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuan: “volem oferir el millor servei i al mateix temps les màximes garanties de seguretat. La cita prèvia a través de la plataforma permetrà triar dia i hora en concret, sent així més eficaços i evitarem les massificacions i les cues“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *