lasarga ajualcoipresuparticipa

El Club Safor Teika vol ajudar a amenitzar la quarentena

El coordinador de la secció de triatló d'aquest club d'atletisme, Carlos Ferrando, ha dissenyat una taula d'exercicis per a mantenir l'equilibri físic i mental per a aquests dies

Ja no estem acostumats a passar tant de temps a les nostres cases, però ara Mateix tots hem de fer aquest esforç per a fer que la situació millore el més ràpid possible. Molta gent ja no sap que fer a casa, però també hi ha altra gent que ens dóna solucions i alternatives perquè aquesta quarantena siga un poquet més divertida.

I des del Club d’Atletisme Safor Teika han volgut ajudar a la gent a què dediquen el temps d’estar en casa a fer un poquet d’esport.

El coordinador de la secció de triatló, Carlos Ferrando, ha dissenyat una taula per a mantenir l’equilibri físic i mental per a aquests dies. El mateix Ferrando ha gravat un vídeo des de la seua casa amb aquesta taula d’exercicis.

Però no ha sigut l’únic, altres triatletes del club, com Marc Faus, han triat els esports de bicicleta, i amb una estàtica i connectada a simuladors pot competir en temps real amb altres usuaris.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *