Foradia ajualcoitel

La Policia Local de Gandia posa 17 sancions per no respectar l’estat d’alarma

Durant la jornada del dilluns els agents de la Policia Local de Gandia van haver d'imposar sancions a aquelles persones que no pogueren justificar els seus desplaçaments

Com ja sabem són poques les coses que es poden fer al carrer durant l’estat d’alarma, i la principal recomanació de les administracions i del Ministeri de Sanitat és quedar-se a casa. La Policia Local de Gandia ha hagut d’intervindre en la jornada del dilluns per tal de sancionar a aquells que no han respectat l’estat d’alarma.

Segons les fons policials de la localitat de La Safor, es va sancionar a 11 persones que no van justificar la seua estada a la via pública; es van imposar dues multes a ciclistes i es van tramitar dues actes per desobediència als agents.

A més es van tancar 9 negocis que van al·legar diverses qüestions per a romandre oberts i va ser sancionat un d’aquests establiments.

També es va sancionar al propietari d’un bar que no només estava obert sinó que tenia un client dins. Tant client com a propietari van ser multats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *