foradia elgrat

Gandia dissenya un recorregut turístic per a conéixer el món de les Falles

La visita comptarà amb un guia turístic que explicarà els diferents monuments de la localitat

L’Ajuntament de Gandia ha impulsat una proposta per a fomentar el turisme en la localitat, ara que s’acosten les falles de 2022. El Departament de Turisme i Platges, en col·laboració amb guies locals, ha dissenyat un recorregut a través de les diferents falles de Gandia per a donar a conéixer les festes i les tradicions de la localitat de la Safor.

Aquesta visita guiada proposa un recorregut pels diferents monuments de Gandia i comptarà amb la presència d’un guia local que anirà explicant els aspectes i les anècdotes més rellevants del món de les Falles. Es tracta d’un recorregut circular que tindrà lloc els dies 17,18 i 19 de març.

Tots aquells que estiguen interessats a conéixer els orígens festers i els actes que envolten el món de les falles a Gandia, hauran de reservar en visitgandia. El trajecte tindrà com a duració de dues hores aproximades i els preus són: 8 euros per als adults i 4 per als xiquets i xiquetes. Està previst que les visites arranquen a les 11 del matí des de la Plaça Major de Gandia.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *