foradia ivace

Situació del coronavirus a les comarques centrals

Malauradament cada vegada són més els casos de contagiats pel coronavirus

Portem ja 5 dies de quarantena a les nostres cases, però segons les informacions que es donen des de la Conselleria de Sanitat, encara augmenten els casos de coronavirus al País Valencià. Òbviament les comarques centrals s’han vist afectades per aquesta malaltia.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló va reconèixer en la vesprada del dimarts 17 de març, que hi ha un brot de coronavirus, a una residència d’ancians a Alcoi. I és que, dels 140 interns hi ha 45 que han donat positiu. A més, la consellera va confirmar que una persona havia mort, però no es podia confirmar si la causa principal havia sigut el COVID-19.

Alcoi no és l’única localitat que està travessant difícils moments. A Gandia ja són 3 els casos positius, una parella, i una persona que no tenia cap relació amb aquests dos.

També en la vesprada del 17 de març, el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, va registrar ja els 13 positius en coronavirus. 8 d’aquestes persones estan ingressades a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, mentre que les altres 5 estan realitzant la quarantena des de les seues cases.

En la província d’Alacant ja s’ha confirmat que ja han mort 5 persones, i que hi ha un total de 186 contagiats.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *