foradia

El Partit Popular d’Alcoi proposa mesures a l’ajuntament

La proposta del PP és facilitar els tràmits per a sol·licitar la moratòria del pagament d'hipoteques

El Partit Popular d’Alcoi ha fet una nova proposta al govern local, davant la situació de crisi social que està provocant la Covid-19. Es tracta de que l’Ajuntament habilite la tramitació telemàtica del certificat d’empadronament col·lectiu per a facilitat l’accés a la moratòria del pagament d’hipoteques.

Aquest certificat és necessari per a sol·licitar la moratòria aprovada pel Govern d’Espanya.

Amalia Payá, regidora del PP, proposa que la web incloga un formulari que permeta obtenir el certificat a través del correu electrònic.

La regidora ha plantejat que l’oficina del padró establisca un sistema de verificació extraordinari per als veïns que no disposen de certificat digital, com ella mateixa explica: “Hem de facilitar al màxim aquest tràmit requerit perquè els ciutadans amb més dificultats econòmiques puguen beneficiar-se de les mesures adoptades pel Govern d’Espanya“.

Payá confia que el govern local, accepte aquesta proposta i que active un procediment per a realitzar aquests tràmits de forma no presencial, i argumenta que: “En les situacions de crisis és quan l’administració més pròxima ha d’adaptar-se per a prestar el millor servei als veïns“.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *