Foradia ajualcoitel

El telèfon d’informació de l’Ajuntament d’Alcoi rep més 750 trucades

El regidor Jordi Martínez ha explicat que aquest telèfon, 900 750 007, es va activar el dilluns i està actiu de dilluns a divendres des de les 8 del matí fins a les 8 de la vesprada

L’Ajuntament d’Alcoi va activar el passat dilluns un telèfon gratuït per a la ciutadania, en el qual poden demanar informació, resoldre dubtes i concretar cites prèvies, mentre dure la situació de l’Estat d’Alarma. Aquest número 900 750 007 està actiu de dilluns a divendres de 8 del matí a les 8 de la vesprada.

Aquest matí, el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, ha anunciat que s’han atés més de 750 telefonades. Les principals preguntes de la ciutadania han sigut sobre el pagament d’impostos i el seu ajornament, a més de dubtes sobre com posar-se en contacte amb els seus centres de salut.

Martínez també ha anunciat noves mesures respecte a la mobilitat, i és que, s’ha suspés la línia 5 durant el cap de setmana. Aquesta línia és la que puja al cementeri i al poliesportiu, i a l’estar tancats, s’ha decidit suspendre aquesta línia.

Un altre dels anuncis del regidor ha sigut que des de hui es redueix el servei de taxi en un 50%, i recorda que sols pot anar un passatger per servei, amb excepció de les persones amb diversitat funcional o per alguna causa justificada.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *