foradia subscriutegrat

La Diputació de València augmenta els seus recursos per tal d’ajudar als Ajuntaments

Es realitzarà una reorganització del pressupost i una major dotació en el Fons de Cooperació Municipal

La Diputació de València va celebrar l’últim dia de març una Junta de Portaveus per videoconferència. En aquesta reunió s’ha informat als representants dels grups polítics quines són les actuacions que s’estan fent des de Diputació. Entre aquestes accions destaquen la contínua coordinació amb la Generalitat Valenciana, que està facilitant la comunicació entre els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments de la província de València.

Toni Gaspar, president de la Diputació, ha anunciat la participació de la Diputació en el Pla de Suport i Coordinació Municipal que està elaborant la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Justícia, Interior, i Administració Pública, amb la finalitat de dotar de suport logístic, tècnic i humà als ajuntaments en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

Gaspar ha fet saber als portaveus la intenció de reorganitzar el pressupost d’enguany amb la finalitat de prioritzar els mitjans de la Diputació per a ajudar als ajuntaments a gestionar les conseqüències generades pel coronavirus, facilitant-los més recursos econòmics.

El president ha insistit en que: “són els ajuntaments els que coneixen les necessitats de cada municipi, i són ells els que han de decidir en què s’inverteix els diners de les ajudes extraordinàries que arriben des de la Diputació“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *