foradia camaraalcoi

Nova actualització de les dades de coronavirus al País Valencià

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló ha comunicat que hi ha 184 nous casos positius de COVID-19

Como cada dia la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut per a actualitzar la informació oficial sobre l’evolució del coronavirus al País Valencià.

D’ahir a hui són 184 els nous casos positius de COVID-19 que s’han registrat al nostre territori. D’aquests nous contagiats 45 són de la província de Castelló, 34 d’Alacant i 105 de València.

Amb aquests nous casos ja són 1.105 els positius que hi ha a la Comunitat Valenciana, i d’aquests, 378 estan ingressats a l’hospital i 71 estan en la UCI.

El nombre de sanitaris que s’han contagiat és de 180.

Fins al moment 33 persones han mort a la Comunitat Valenciana, un en la província de Castelló, 15 en la de València i 17 en la d’Alacant.

Barceló també ha actualitzat la informació sobre els pacients que han rebut l’alta, i és que fins a la vesprada del dijous s’han donat 20 altes, és a dir, 20 persones que s’han superat el coronavirus.

Respecte al que fa a les residències de majors, la consellera ha explicat que a la província d’Alacant hi ha una intervinguda, i altres quatre baix vigilància de la Conselleria de Sanitat. En Castelló també hi ha una baix vigilància, i pel que fa a la província de València, hi ha una intervinguda, i dos més baix vigilància.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *