lasarga subscriutegrat

Guanyar Alcoi sol·licita al govern que demane a Conselleria una millor informació sobre el COVID-19 a Alcoi

"Divendres se’ns va dir que no tindríem informació de la greu situació que viuen els residents del geriàtric d’Oliver fins dilluns” assenyala Obiol

Sandra Obiol: “Hi ha una lògica preocupació pel que puga estar passant a Alcoi, i una informació que no siga òptima no fa més que incrementar la intranquil·litat entre la ciutadania i alimentar la rumorologia. El divendres se’ns va dir que no tindríem informació de la greu situació que viuen els residents del geriàtric d’Oliver fins dilluns”

La portaveu del Grup Municipal Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, demana al govern local, que en nom de la Corporació, demane a la Conselleria de Sanitat un informe més exhaustiu de les dades de contagis de les persones afectades per coronavirus.

Per a la portaveu de Guanyar esta creixent la preocupació entre la ciutadania pel que puga estar passant a Alcoi, i una informació que no siga òptima podria incrementar la intranquil·litat entreel poble i, alimentar la rumorologia i els ‘fake news’ i especulacions.

En paraules d’Obiol, “estem veient com altres autonomies estan oferint complides dades actualitzades i desglossades poble a poble, per edat o per sexe. En canvi, ací només disposem de les dades provincials”.

En Guanyar Alcoi són totalment conscients de l’esforç que s’està fent des de Conselleria, i també la gran feina que estan fent tots els tècnics de l’Ajuntament en aquests moments. “L’únic que trobem en falta és la informació que sí que tenen ciutadans d’altres regions que, malauradament, també s’estan veient afectades per aquesta greu pandèmia”. conclou Sandra Obiol,

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *