foradia subscriutegrat

Ana Barceló actualitza les dades sobre el coronavirus

Continuen augmentant els contagis, i des de les últimes 24 hores s'han registrat 266 nous positius a la Comunitat Valenciana

Com cada dia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut per tal d’actualitzar les dades sobre l’evolució del coronavirus al País Valencià.

Des de l’últim balanç, s’han registrat 266 nous contagis, 25 a la província d’Alacant, 223 a la de València, i 18 a la de Castelló. Amb aquests ja són 2.167 el nombre d’afectats pel COVID-19 al nostre territori, dels quals 907 estan hospitalitzats.

La consellera també ha explicat que des de que va començar la pandèmia, ja han mort 115 persones, dels quals, 26 són de la residència Domus Vi d’Alcoi.

Una altra de les dades importants que ens ha donat la consellera ha sigut que hi ha 414 sanitaris de tota la comunitat afectats pel coronavirus.

Per a donar alguna bona notícia, cal dir que 37 persones ja han rebut l’alta, 1 de la província de Castelló, 12 de la província d’Alacant i 24 de la de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *