foradia aproop

Ana Barceló explica que el brot de la residència d’Alcoi podria haver sorgit per un treballador del centre

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades sobre l'evolució del COVID-19 al País Valencià. En les últimes 24 hores hi ha 584 casos nous

Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les xifres que va deixant el COVID-19 a la Comunitat Valenciana. En aquestes últimes 24 hores, s’han registrat 584 casos nous, el que significa un increment del 22’3% d’ahir a avui. Per províncies aquestes dades són, 102 casos nous a Castelló, 181 a Alacant a 301 a la de València.

Amb aquests ja serien 3.200 les persones que estan patint el coronavirus a la Comunitat Valenciana. 373 casos a la província de Castelló, 1.039 a la d’Alacant, i 1.788 en la de València. D’aquests malalts, 1.278 estan ingressats als hospitals, 144 a la província de Castelló, 410 a Alacant, i 724 a la província de València.

D’aquests positius, 551 són sanitaris, i 8 d’ells estan en ingressats en la Unitat de Cuidats Intensius.

Per desgràcia al nostre territori, hi ha 167 víctimes mortals, 24 més que ahir, el que significa que ha crescut un 17% en les últimes 24 hores. Pel que fa a aquestes dades, Barceló ha volgut assenyalar que no es pot comparar unes comunitats autònomes amb altres, i ha explicat que és possible que a la Comunitat Valenciana s’arribe més tard al pic de contagiats.

Respecte a les residències de majors Ana Barceló ha explicat que actualment hi ha 49 residències infectades, amb un total de 221 residents i 66 treballadors que han donat positiu.

Pel que fa a la residència d’Alcoi, ha explicat que és molt probable que aquest brot apareguera per un treballador del centre, però que encara no se sap per que ha arribat a aquesta magnitud en la residència Domus Vi.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *