foradia pressupostparticipatiualcoi

Per primera vegada Xàtiva celebrarà el seu plenari de forma telemàtica

A més, es podrà seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament de la localitat i la ciutadania podrà participar enviant preguntes

El plenari del mes de març de la localitat de Xàtiva se celebrarà per primera vegada de forma telemàtica a través de videoconferència. L’alcalde del municipi, Roger Cerdà i el secretari municipal seran els únics que aniran al consistori, la resta de regidors i regidores es connectaran amb els seus dispositius electrònics des de les seues cases.

El plenari se celebrarà el dissabte 28 de març i la ciutadania podrà seguir-lo mitjançant el canal de l’Ajuntament de Xàtiva de Youtube. A més a més, les persones que ho desitgen podran realitzar preguntes. Tots aquells que vulguen participar amb les seues qüestions podran enviar-les al correu electrònic preguntesplenari@ayto-xativa.es. Aquelles persones que envien les seues preguntes tindran fins a la nit del divendres 27 de març per a fer-ho i al correu hauran d’indicar el nom, el DNI i realitzar la pregunta indicant a quin regidor o regidora va dirigida.

L’ordre del dia d’aquest plenari contempla l’expedient de contractació d’un préstec a llarg termini per al finançament de les inversions de 2020, l’aprovació de la reversió de Bé Immoble cedit gratuïtament per raons d’interés general, i l’aprovació de la modificació puntual del PGOU relativa a la reordenació d’ajustos a la realitat física de la zona dotacional TD-102 i de parcel·la privada al Sector Messes. A més a més també es donarà compte de les matèries delegades en la Junta de Govern Local.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *