foradia barnasants

S’intensifiquen les forces de seguretat a Ontinyent

Aquest reforç es farà durant el cap de setmana per a fer més controls per tal de garantir el confinament

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix, s’han reunit per vídeo-conferència amb els representats de les forces i cossos de seguretat per a fer un balanç de com s’està duent l’Estat d’Alarma a la localitat.

Des de la Policia Nacional i Local, la Guàrdia Civil i els Bombers han ressaltat que el comportament de la ciutadania està sent “exemplar”, I que la majoria de la població està complint el confinament amb molta disciplina.

En total a Ontinyent s’han posat 150 sancions, que segons han comentat els agents, representa un percentatge molt baix respecte al nombre d’habitants, però, encara així, s’ha decidit intensificar els controls per al cap de setmana. “És molt important que es tinga la percepció que botar-se el confinament té conseqüències“.

Un altre dels punts que s’han tractat en aquesta reunió virtual, és que s’ha detectat que han disminuït els actes delictius.

Jorge Rodríguez a més, ha aprofitat l’ocasió per a felicitat en nom de la població la tasca que estan fent les forces i cossos de seguretat de l’Estat, i a més, els voluntaris de Protecció Civil.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *