foradia pressupostparticipatiualcoi

Al seu confinament al mas el Sopalmo Antoni Miró en ‘Art a Casa’ fent el que més li agrada, pintar

'Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • A més a més, també podeu participar i enviar les vostres poesies amb el títol 'Poesia a Antoni Miró'

Continuem l’espai videogràfic ‘Art a Casa’, per mantenir el contacte entre la gent de la Cultura, aquests dies d’aïllament a casa. Antoni Miró convidat d’avui, ens conta com ho esta passan aquestes setmanes i ens apropa les seus inquietuds.

Al seu confinamet Antoni Miró en l’inspirador espai de treball, el mas el Sopalmo, ens envia unes paraules de suport i ànims, perquè els que estem a casa mereixem l’aplaudiment.

Entre aromes que desprèn la terra de la Font Roja, el pintor alcoià gaudeix de la seua quarantena fent el que més li agrada, pintar. A més a més, l’artista aconsella llegir, sobretot poesia. 

A més a més, també si teniu la inspiració d’escriure una poesia i enviar el poema a info@elgrat.com sota el títol ‘Poesia a Antoni Miró’, les anirem publicant a la web.

Seguim mantenint contacte en ‘Art a Casa’ un espai de cooperació, perquè els que estan a casa també mereixen un aplaudiment, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *