foradia cdturisme

Toni Miranda proposa un joc per a tota la família en ‘Art a Casa’

Continuem l’espai videogràfic ‘Art a Casa’, per mantenir el contacte entre la gent de la Cultura, aquests dies a casa amb el Fotògraf Toni Miranda

Des de la nostra nova secció ‘Art a casa’ estem parlant amb diferents referents de la cultura del nostre territori, ara és el torn del fotògraf Toni Miranda

El Fotògraf Toni Miranda ha participat en la nostra nova secció ‘Art a casa’, per a contar-nos com està vivint aquest confinament.

Segons conta Miranda, està aprofitant el temps per a estar més amb la seua família i per a reinventar-se, ja que està investigant. Com el mateix fotògraf ens conta, d’aquest confinament hem d’eixir amb “més força que mai”.

Però, Toni Miranda, a més a més, ens ha deixat un repte perquè fem amb tota la família… Què serà? Ho explica ell mateix en el vídeo.

Seguim en contacte a ‘Art a Casa’ un espai de cooperació, perquè els que estan a casa també mereixen un aplaudiment, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. 

A més a més si practiques en la teua camera envia les fotos a info@elgrat.com sota el títol ‘Fotografia Creativa a Toni Miranda’, i les publicarem.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *