foradia pressupostparticipatiualcoi

930 persones ja han superat la COVID-19 al País Valencià

En les últimes 24 hores s'han registrat 150 nous casos de coronavirus a la nostra comunitat

Ja s’ha convertit en un moment habitual del dia que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, comparega per a informar sobre com va evolucionant la COVID-19 al País Valencià.

Des dels últims dies la consellera ha anunciat xifres més positives de les que ja estàvem acostumats, però, per desgràcia, encara no podem celebrar que aquesta pandèmia haja finalitzat. Barceló, com ja està fent des de fa uns dies, ha començat donant les xifres de les altes, i és que, ja són 930 persones les que han superat a la COVID-19, 118 més que en el dia d’ahir. D’aquestes persones que s’han curat, 85 són de la província de Castelló, 284 de la província d’Alacant i 561 de la província de València.

Una altra de les “bones” notícies, és que continua baixant el nombre de nous casos, ja que en les últimes 24 hores s’han registrat 150 nous casos en tot el nostre territori. 17 d’aquests nous positius són de la província de Castelló, 46 són d’Alacant, i 87 són de la província de València.

La consellera ha explicat que encara és prompte per a anunciar que ja estem baixant la corba de contagis, però que les xifres són esperançadores.

Però, com ja hem dit, encara no podem celebrar el fi d’aquesta pandèmia, i hem de lamentar que des que va començar aquesta crisi sanitària han mort 637 persones, 24 més que en dia d’ahir. Per províncies 70 són de Castelló, 269 d’Alacant, i 298 de la província de València. La consellera en la seua intervenció del dia 6 d’abril ha volgut donar suport a les famílies que han perdut a algú per culpa d’aquesta malaltia, i ha anunciat que 2 professionals sanitaris també han sigut víctimes mortals de la COVID-19.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *