foradia pressupostparticipatiualcoi

El País Valencià subministrarà la vacuna AstraZeneca fins a persones de 65 anys

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, s'ha reunit amb el Consell Interterritorial del Sistema de Nacional de Salut, i ha aprofitat l'ocasió per a demanar que "s'agiliten els tràmits per a disposar tan prompte com siga possible la vacuna Sputnik V"

El País Valencià començarà el dimecres novament amb la vacunació amb AstraZeneca, i tal com es va acordar en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, aquesta vacuna s’administrarà a persones de fins a 65 anys.

Ara aquesta vacuna s’utilitzarà per a personal sanitari de primera línia, altre personal sanitari o col·lectius essencials, que no van estar inclosos en la primera estratègia per tindre edats entre els 55 i els 65 anys. A més, també s’inclourà als docents i el personal dels centres educatius.

Per altra banda, a causa de les poques dosis de les vacunes que arriben, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha plantejat accelerar els tràmits per a disposar tan prompte com siga possible d’altres vacunes que ja estan al mercat, com és el cas de la vacuna rusa Sputnik V, que altres països com Eslovàquia, Hongria, Argentina o Emirats Àrabs, ja estan utilitzant-la.

A més, la consellera també ha volgut destacar que a hores d’ara, la incidència de la Comunitat Valenciana, és de 31 casos per cada 100.000 habitants, i que és l’autonomia amb menys incidència de Covid que té Espanya. Tot així, Barceló ha demanat “prudència i responsabilitat per a mantenir uns nivells de contagi que ens permeten normalitzar al màxim la vida dels valencians i valencianes mentre avancem en aquest procés d’esperança i futur que és la vacunació”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *