foradia cdturisme

Regidors de Guanyar a les jornades de Solidaritat Internacional de Brussel·les

• Els regidors de Guanyar Alcoi Estefania Blanes i Cristian Santiago. • Lluites arreu del món com el Sàhara, Palestina o els diferents processos a Amèrica Llatina.

Diversos regidors i militants d’Esquerra Unida del País Valencià han participat en Brussel·les en unes jornades de Solidaritat Internacional organitzades per la portaveu d’Esquerra Unida al Parlament Europeu, Marina Albiol.

Entre els participants alcoians es trobaven els regidors de Guanyar Alcoi Estefania Blanes i Cristian Santiago.

Els assistents han pogut aproximar-se durant dos dies a la realitat actual de lluites arreu del món com el Sàhara, Palestina o els diferents processos a Amèrica Llatina.

A banda, s’han creat xarxes per organitzar l’activisme solidari internacional per seguir treballant des de l’àmbit local la solidaritat entre els pobles, “tal i com ha estat sempre una de les prioritats de la nostra organització”, comenta Marina.

El programa d’activitats incloïa una visita a l’Europarlament per conéixer el funcionament de les institucions europees; sessions de formació sobre assumptes internacionals, sobre la lluita contra el colonialisme als països de l’Orient Mitjà…

Finalment, el programa ha conclòs amb una mesa redona sobre exemples d’organització de la solidaritat i l’internacionalisme amb Amèrica Llatina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *