foradia subscriutegrat

4 nous positius i una víctima mortal al Departament de Salut d’Alcoi

L'última actualització de les dades sobre l'evolució de la pandèmia a la nostra comunitat ens ha confirmat que dels 246 nous casos positius de les últimes hores, 4 d'ells són del Departament de Salut d'Alcoi

Sens dubte, la Covid-19 està marcant aquest any, tot el planeta està vivint un moment sense precedents, i cada dia des de les administracions públiques ens informen sobre l’evolució d’aquesta pandèmia.

Com hem pogut saber aquest matí 28 d’abril gràcies a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública Ana Barceló, les dades de les últimes 24 hores confirmen que s’han registrat 246 nous casos positius dels quals 4 pertanyen al Departament de Salut d’Alcoi.

Més xifres que ofereix la consellera és que s’han donat 106 altes des del dia d’ahir, el que faria un total de 6.423 les persones que han superat el coronavirus.

Hui dia 753 persones estan ingressades a la Comunitat Valenciana, 10 menys que en el dia d’ahir, i d’aquestes persones que estan als hospitals, 139 estan a la Unitat de Cuidats Intensius, també 10 persones menys que en les últimes 24 hores.

El nombre de víctimes mortals en les últimes 24 hores és de 12, i segons la informació que ens dóna la conselleria de Sanitat a partir de la web dels departaments de Salut, una d’aquestes víctimes és del Departament de Salut d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *