foradia subscriutegrat

Es manté la xifra de nous positius i víctimes mortals al departament de Salut d’Alcoi

291 persones a tota la Comunitat Valenciana han rebut l'alta, el que fa que ja siguen 3.360 persones curades de la Covid-19

En les últimes 24 hores no s’ha registrat ningun nou cas positiu, ni cap defunció al departament d’Alcoi, segons es pot veure a la pàgina web habilitada des de fa quasi una setmana per la conselleria de Sanitat, en la que es donen les xifres detallades per departaments de salut.

Pel que fa al conjunt de la Comunitat Valenciana, Ana Barceló, ha informat sobre l’evolució de la pandèmia en tot el territori.

Com cada dia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha començat la seua intervenció, comentant el nombre d’altes que s’han produït en les últimes 24 hores, que són 291, xifra més elevada que la del dia d’ahir. Aquests nous pacients que han superat a la Covid-19, fa que des que va començar la pandèmia, s’hagen curat un total de 3.360 persones.

Malauradament, la xifra de nous contagis també ha augmentat respecte a la del dia d’ahir, ja que s’han registrat 200 nous casos, 47 més que en el dia 14 d’abril. Des que va començar la pandèmia hi ha hagut 9.413 casos positius al País Valencià.

Una altra de les dades a destacar de les que ha oferit la consellera Barceló, és que, en les últimes 24 hores, 4 persones han eixit de l’UCI, i per tant milloren favorablement. A més a més, cal destacar que la xifra de persones ingressades també continua baixant, i ja són 1.344 persones als hospitals valencians.

Sens dubte, la pitjor notícia de totes és que la Covid-19 continua dia a dia cobrant-se vides. Des del dia d’ahir han faltat 38 persones, 7 més que al dia d’ahir, el que fa un total de 945 persones que han mort per culpa d’aquesta pandèmia.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *