foradia subscriutegrat

‘El meu poble Alcoi’ d’Hugo Mas presenta #FaremVacances del Col·lectiu Ovidi Montllor

El cantant alcoià Hugo Mas amb la cançó ‘El meu poble Alcoi’, estrena la llista de reproducció #OHvidi al Youtube del COM.

Una versió que, ens conta Hugo Mas,vaig aprendre a l’Ateneu Cultural El Panical fa mil anys, i me la va ensenyar un home que se sabia i cantava la cançó abans que Ovidi l’enregistrara anys després, amb una poesia més elevada però potser amb menys força”, i afegeix que “potser jo també he anat canviant-la amb el pas del temps, atresorant oblits i improvisacions”. 

L’aniversari dels 25 anys de les vacances d’Ovidi Montllor, el COM, el Col·lectiu de Músics i Cantants que porta el seu nom, anunciaren concerts, exposicions, projeccions de pel·lícules i altres actes públics que s’havien programat sota la marca #OHvidi.

El virus covid_19 ens ha obligat al confinament, els i les nostres artistes faran, de moment, versions de cançons de l’autor alcoià que el COM publicarà setmanalment al seu canal de Youtube, i estarà present en les xarxes amb el hastag #FaremVacances.

Una llarga llista de col·laboradors confirmats: El Diluvi, Tardor, Borja Penalba i Mireia Vives, Prozak Soup, Pau Alabajos, Musicants, Toni de l’Hostal, Cristina Blasco i Josep Maravilla, Manolo Miralles, Rafa Xambó, Àlvar Carpi, Júlia, Miquel Gil, VerdCel, Tomàs de Los Santos, Ona Nua, Cesk Freixas, Gem, Bertomeu, Andreu Valor, Carles Enguix, Enric Casado i la Borriana Big Band.

Amàlia Garrigós i Xavi Castillo, presentaran la propera gala de lliurament dels Premis Ovidi a Alcoi, actual Capital Cultural Valenciana junt amb Bocairent, col·laboren en la iniciativa amb dos vídeos promocionals.

La llista està oberta i qui vullga col·laborar sols ha de solicitar-ho a elcorreudelcom@gmail.com. El COM està editant una guia amb recomanacions tècniques per a què tothom ho puga fer amb unes mínimes condicions. 

Col·laboren en la iniciativa l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, la Diputació de Castelló, l’Ajuntament d’Alcoi i l’Ajuntament de Bocairent.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *