foradia subscriutegrat

La televisió ‘A punt’ es fa ressò del comunicat d’AMIC Valencians

Els mitjans de comunicació locals i comarcals, d'AMIC Valencians, associació que perteneix EL GRAT i lesmuntanyes.com demanen l'ajut de la Generalitat Valenciana

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians, AMIC Valencians, que agrupa a més de 60 mitjans de proximitat, han escrit una Editorial en el qual expliquen la seua situació, arràn de la Covid-19.

Victoria Maso al telediari del migdia de la Televisió Autonòmica Valenciana, ‘A punt’, s’ha fet ressò del contigut de l’editorial d’AMIC Valencians, les capçaleres de premsa de proximitat, tant en paper com digital, que representem la diversitat local i de les comarques valencianes. 

Entre les mesures que es estimen necessaries a l’editorial està l’ampliació de les subvencions, publicitat institucional de les diferents conselleries o també l’accés a línies de crèdit.

L’economia s’ha vist greument afectada en molts sectors. El periodisme de proximitat és un d’aquests sectors, ja que els mitjans locals i comarcals, siguen digitals o en paper s’han vist afectats per una baixada molt dràstica dels seus ingressos per publicitat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *