lasarga ajualcoitel

Nou tot terreny ACIF per prevenció i extinció d’incendis

La Regidoria de Seguretat i Protecció Civil ha aportat 5.000 euros a l’Agrupació Contra Incendis Forestals d’Alcoi (ACIF) • Aquesta ajuda complementa l’acord anual que signa l’Ajuntament amb ACIF per la cobertura de vigilància, prevenció i extinció d’incendis al nostre entorn natural, per valor de 7.000 euros anuals

coche acifAdquisició d’un vehicle tot terreny per a tasques d’extinció i vigilància que realitza l’entitat. ACIF, Agrupació Contra Incendis Forestals d’Alcoi ha rebut l’aportació per part de l’Ajuntament de 5.000 euros, aproximadament la meitat del cost del vehicle.

El tot terreny de segona mà ha estat reparat, adaptat i retolat per ACIF per començar a prestar servei de forma imminent, especialment durant la campanya d’estiu.

L’alcalde Toni Francés i el regidor de Seguretat Natxo Gómez han visitat la seu d’ACIF, on ja es troba el vehicle. El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil Natxo Gómez explica que és un orgull comptar amb els serveis d’un grup humà com ACIF” i  anyadeix “contribuint per a que compten amb els recursos possibles per a portar a terme el seu treball”.

La signatura del conveni per a aquesta ajuda complementa l’acord anual que signa l’Ajuntament amb ACIF per la cobertura de vigilància, prevenció i extinció d’incendis al nostre entorn natural, per valor de 7.000 euros anuals.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *