foradia ivace

L’Ajuntament d’Alcoi vol conservar la memòria del confinament

Des del consistori demanen la participació ciutadana per tal d'aconseguir tota classe de documents per a conservar a l'Arxiu Municipal d'Alcoi

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha llançat una campanya ciutadana per tal de conservar la memòria documental de tot el que està passant durant aquests moments i sobre aquells moments especials que s’estan realitzant a la ciutat d’Alcoi durant el confinament.

L’Ajuntament demana la participació ciutadana perquè envie fotografies, vídeos, documents, testimonis, dibuixos, qualsevol cosa que explique aquest moment, per a poder documentar en un futur aquest període de la història no sols d’Alcoi, sinó de tot el planeta, i que quede constància en el temps de com es va viure la quarantena a la nostra ciutat.

Aquelles persones que estiguen interessades a participar hauran d’enviar el seu material al correu electrònic arxiu@alcoi.org en forma de fitxer, i s’ha d’indicar el nom de l’autor (nom de la persona física o jurídica), la ubicació, i un títol, per a poder identificar el contingut. A més a més, també s’ha d’indicar si se cedeixen els drets de reproducció, distribució i difusió a l’Ajuntament d’Alcoi.

Des de l’Arxiu Municipal es garanteix la conservació d’aquests documents, així com l’accés a tot aquest material en un futur.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *