foradia subscriutegrat

El Departament de Salut d’Alcoi suma 9 nous casos positius i una nova víctima mortal

A més a més, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat que hui dia, s’han donat 421 noves altes en tot el País Valencià

Com cada dia la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ens ofereix les xifres per tal de saber com va evolucionant la pandèmia a la Comunitat Valenciana. 

En concret al Departament de Salut d’Alcoi s’han comptabilitzat 9 persones més que han donat positiu per Covid-19. Aquesta xifra ja fa que al nostre departament hi haja un total de 396 positius per coronavirus. 

Pel que fa al nombre de víctimes mortals, cal lamentar una nova mort al Departament de Salut d’Alcoi. Des de que va començar la pandèmia, han faltat 108 persones en aquesta zona de la Comunitat Valenciana. 

Respecte a les dades generals de tot el País Valencià, Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha donat les noves xifres actualitzades. Com ha informat Barceló, a les últimes 24 hores s’han donat 421 altes, s’han registrat 171 nous casos positus. 

Actualment es troben actius 3.949 casos. Una xifra que com la mateixa Barceló ha explicat, suposa 36’2% del total de casos positius confirmats fins al moment. En aquests percentatges cal destacar que les altes suposen el 53’3% dels totals dels positius. 

A dia 24 d’abril hi ha 847 persones ingressades als hospitals valencians, 71 persones menys que en el dia d’ahir. D’aquests ingressats, 170 es troben a l’UCI, 9 menys que ahir. 

La pandèmia ha deixat a les últimes 24 hores 16 noves víctimes mortals, 12 d’ells són persones que vivien en geriàtrics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *