foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent llança recomanacions per utilitzar amb seguretat la banca digital

Des de l'entitat han registrat un increment significatiu d'operacions en els seus mitjans digitals i volen que els seus clients facen un ús segur de les seus dades personals

Caixa Ontinyent ha estat preocupada des de l’inici de l’Estat d’Alarma en facilitar els seus serveis, i és per això que han potenciat els seus canals digitals. A causa de l’increment significatiu d’operacions de la banca electrònica, l’entitat ha volgut intensificar la seguretat perquè el client puga utilitzar d’una manera segura les seues dades personals.

L’entitat a més, ha reforçat durant aquesta situació la seua oficina digitals amb més persones per tal d’atendre totes les peticions i dubtes que puguen tindre els clients.

Perquè tots els usuaris de Caixa Ontinyent facen un ús responsable d’aquests mitjans digitals, des de l’entitat han preparat un llistat amb recomanacions, ja que els canals digitals són ara mateix un dels mètodes més utilitzats per a fer fraus.

Entre les recomanacions podem trobar que s’ha d’accedir a la banca electrònica a través de la web oficial, descarregar les aplicacions a través de les ‘Stores’, i accedir a elles amb reconeixement fàcil o empremta digital.

També ens recomanen no introduir dades personals en pàgines no oficials d’entitats financeres, ni oferir dades per telèfon o correu electrònic.

Una altra de les recomanacions de Caixa Ontinyent és que mai s’ha de facilitar els codis de verificació que les entitats faciliten als seus clients per a confirmar operacions, normalment de compres per internet. També ens recomanen utilitzar les targetes virtuals per a realitzar les compres per internet.

Però, el més important de tot ,és que davant de qualsevol dubte que puga tindre el client, ha de contactar directament amb l’entitat financera.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *