lasarga ajualcoitel

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat al costat dels establiments de menjar a domicili

Tots aquells establiments que oferisquen serveis de menjar a domicili o per a emportar, poden inscriure's omplint un formulari web

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat treballa en un directori d’establiment d’aquestes comarques que estan oferint menjar a domicili o per a emportar. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar suport a a aquest tipus de negoci.

Tots aquells establiments que oferisquen aquests serveis es poden inscriure en el directori de forma gratuïta omplint un formulari web.

La pàgina web de la Mancomunitat publicarà un llistat amb tots els negocis d’aquest sector que participen i s’especificarà quin tipus de serveis ofereix cadascun d’ells, quin horari tenen i en quin o a quants municipis estan, així com informació com poden els clients realitzar les seues comandes.

Des de l’Estat d’Alarma molts d’aquests negocis no han tingut molta clientela, i és per això que molts han hagut de replantejar el seu model de negoci, adaptant-se a la nova situació, ja que, encara no se sap quan podran tornar a obrir al públic amb normalitat.

L’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat vol col·laborar, a més d’amb l’assessorament a persones autònomes i empreses en matèria d’ajudes, amb la difusió dels establiments que segueixen oferint els seus serveis a la ciutadania adaptant-se a les noves circumstàncies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *