foradia camaraalcoi

Caixa Ontinyent destina més de 20 milions d’euros a inversions

Des de l'entitat s'ha triplicat el finançament al sector productiu de les comarques centrals, i, segons la demanda existent es podria duplicar la quantitat en les pròximes setmanes

Des d’inicis de l’Estat d’Alarma Caixa Ontinyent ha oferit diferents alternatives de finançament als seus clients. En el primer quadrimestre de l’any la inversió en els sectors productius de les comarques centrals s’han multiplicat per tres respecte al mateix període del 2019, que passa a 20 milions d’euros si a més, es comptabilitzen altres crèdits a clients.

Xifres rècord que evidencies la necessitat existent per l’aturada de la producció i també, l’esforç de Caixa Ontinyent per tal d’alleujar la situació mitigant en la mesura del possible les conseqüències econòmiques que ha provocat la Covid-19.

L’entitat ofereix crèdits amb aval de l’ICO, que en les últimes setmanes s’han concedit 71, o crèdits personalitzats, que s’estudien cas a cas.

Caixa Ontinyent té com a objectiu contribuir al fet que les famílies, autònoms i empreses disposen d’eines per a poder afrontar la situació, i a més, col·labora en el manteniment i l’impuls del teixit productiu de la seua zona d’actuació, les comarques centrals valencianes, que es caracteritzen per un teixit empresarial emprenedor, innovador i internacional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *