foradia

El PP d’Alcoi recolza la integració de la Colònia d’Aviació en Santa Rosa

El Ministeri de Defensa cedeix a Alcoi 18.569 metres quadrats per a equipaments i serveis

Des del Partit Popular han anunciat que donen suport a la modificació del Pla General, que permetrà reurbanitzar la Colònia d’Aviació i integrar-la en el barri de Santa Rosa. Els populars votaran a favor de la proposta en el ple del dilluns 4 de maig.

Quique Ruiz, portaveu del PP en Alcoi, ha destacat que aquests canvis en la normativa urbanística “faran possible que l’Ajuntament obtinga el sòl necessari per a ampliar els serveis i equipaments de Santa Rosa“.

Aquesta modificació habilita al Ministeri de Defensa a substituir els hangars i els habitatges oficials i sotsoficials per dos edificis residencials, de fins a sis plantes. D’aquesta forma, l’Ajuntament serà propietari de quatre parcel·les, amb una superfície total de 18.569 metes.

Aquesta superfície estarà dividida en dues parts, per una banda, una part central de la Colònia, que tindrà una superfície de 7.430 metres quadrats, que estarà dedicada a equipaments públics per a Santa Rosa.

Les cessions de sòl a l’Ajuntament depenen de la modificació del Pla General, segons el conveni signat a juliol del 2017. Aquestes cessions es produiran quan les obres d’urbanització finalitzen.

A partir de la modificació del Pla General, el Ministeri de Defensa tindrà sis mesos per a presentar a l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant l’Institut d’Habitatge, Infraestructura i Equipament de la Defensa, els seus projectes de reparcel·lació i urbanització. Quan aquests documents estiguen aprovats, el ministeri tindrà un any per a finalitzar les obres.

El portaveu dels populars ha afegit que: “Amb el canvi en el pla general, en el qual l’Ajuntament d’Alcoi treballa des de fa més de 15 anys, solucionarem la falta de dotacions que pateix Santa Rosa“, i subratlla que: “És una gran oportunitat per a millorar les condicions de vida del barri i entre tots hem d’encertar en les decisions“.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *