foradia subscriutegrat

Ampliar les terrasses als hostalers i crear espais de passeig per a vianants

L'ajuntament també està estudiant fer per a vianants alguns espais, una iniciativa per afavorir la reactivació econòmica

Comença la fase 1 de la desescalada dins de l’Estat d’Alarma aprovat per la Crisi de la Covid 19, el dilluns 11 de maig.

La nova situació permetrà als hostalers obrir les terrasses al 50% amb totes les mesures de seguretat. L’ajuntament ampliarà sempre que siga possible l’autorització perquè puguen posar més taules.

La regidoria d’Urbanisme en contacte amb els establiments hostalers estan estudiant cada cas per ampliar en la mesura del possible i evitar molèsties als vianants. Es va acordar que es mantindrien els horaris de les terrasses i no es podran ampliar.

L’ampliació no suposarà cap despesa per als hostalers. Recordem que la taxa de terrasses i veladors per aquest any el Govern Municipal va anunciar la seua supressió.

A més a més, està estudiant-se fer per a vianants algunes zones i carrers de la ciutat per passejar.

La regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, explica que: “Sabem que aquesta mesura potser causa molèsties a algunes persones, però hem de ser conscients que es tracta de solucions per ajudar i donar suport als hostalers, que porten vora dos mesos amb les persianes baixades i hem de tindre aquestes consideracions per fer força entre tots”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *