foradia cdturisme

Rosa García i Toni Cantó es reuneixen amb familiars dels afectats del Domus Vi d’Alcoi i Cocentaina

Des de Ciutadans asseguren que es comprometen a traslladar les seues reivindicacions al Govern de la Generalitat

El síndic de Ciutadans a les Corts Valencianes, Toni Cantó, i la portaveu del grup municipal del mateix partit Alcoi, Rosa García, s’han reunit amb els representants de la plataforma AFA DOMUS VI de les localitats d’Alcoi i Cocentaina. Aquesta plataforma és la dels familiars d’afectats per la Covid-19 en aquestes residències de majors.

En aquesta reunió, els dos polítics de la formació taronja han volgut conéixer de primera mà com ho han viscut ells.

Toni Cantó ha anunciat que: “des del grup autonòmic de Ciutadans s’està impulsant la creació d’una comissió d’investigació sobre els problemes per la crisi del coronavirus, pel que considerem que la jornada de hui ha sigut molt útil“. A més, ha afegit que: “la nostra postura sempre serà estar al costat de qui ho necessiten, escoltar-los, recolzar-los, i donar-los veu a les institucions“.

Per la seua part, la portaveu alcoiana del partit, Rosa García, ha traslladat als familiars dels afectats en les residències Domus Vi que: “entenem perfectament els seus sentiments, i, sobretot, tenen el nostre compromís de que traslladarem les seues demandes a la Generalitat perquè es lis puga donar una resposta satisfactòria“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *